747-overons_header_tilburg.webp

Colors@Home Koppelmans

Wij zijn dé speciaalzaak in woninginrichting in Alphen en omgeving. Het ontstaan van het bedrijf Koppelmans gaat terug naar 1956 in Tilburg. Daardoor bieden we de consument inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring in interieuradvies. Je kunt altijd rekenen op hoogwaardige en mooie producten, maar ook vinden we het belangrijk om je een zéér deskundig advies te bieden. Wij zijn dan ook altijd op de hoogte van de allernieuwste interieurtrends. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt er bij ons altijd vanuit gaan, dat er vakmanschap wordt geleverd. Colors@Home Koppelmans is niet voor niets dé interieurspecialist!

Meten is weten!
Ook rekenen hoort erbij!
Alle diensten
  • Colors@Home KoppelmansWij zijn dé speciaalzaak in woninginrichting in Alphen en omgeving.
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home KoppelmansOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren ..
  • Monteren & leggen.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!