Colors@Home Koppelmans

Wij zijn dé speciaalzaak in woninginrichting in Alphen en omgeving. Het ontstaan van het bedrijf Koppelmans gaat terug naar 1956 in Tilburg. Daardoor bieden we de consument inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring in interieuradvies. Je kunt altijd rekenen op hoogwaardige en mooie producten, maar ook vinden we het belangrijk om je een zéér deskundig advies te bieden. Wij zijn dan ook altijd op de hoogte van de allernieuwste interieurtrends. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt er bij ons altijd vanuit gaan, dat er vakmanschap wordt geleverd. Colors@Home Koppelmans is niet voor niets dé interieurspecialist!

Meten is weten!
Ook rekenen hoort erbij!
Alle diensten
  • Colors@Home KoppelmansWij zijn dé speciaalzaak in woninginrichting in Alphen en omgeving.
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Meetservice van Omdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren altijd graag even langs ..
  • De service van Colors@Home Koppelmans!Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

triangle
Wat kunnen we voor jou doen?
Colors@Home Koppelmans
Engelbertstraat 1 | 5131 BJ Alphen
Telefoon 013-5430617
E-mail koppelmans@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
VrijdagOp afspraak
ZaterdagOp afspraak
Advies aan huis of bezoek onze showroom op afspraak
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze showroom.