Nieuws & acties

 

20% korting op horren


Het wordt weer geleidelijk warmer. Heerlijk! Tijd om buiten in het zonnetje te genieten en de lente in huis te halen. Alle ramen en deuren gaan weer open. Dus het is wel zo fijn om de insecten buiten te houden tijdens een heerlijke zonnige dag met barbecue in de tuin. Laat daarom door ons raam- en deurhorren plaatsen. Je zorgt er direct voor dat jouw huis optimaal kan ventileren. Wacht alleen niet te lang, want je profiteert nog t/m 22 mei van 20% korting op horren. Tot snel?

20% korting op horren
Jouw mening is geld waard

Jouw mening is geld waard


Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met een aankoop bij ons. Daarom zijn we dagelijks bezig om onze service te verbeteren. Heb je iets bij ons gekocht? Dan horen we graag hoe je onze service ervaart. Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Hiermee kun je jouw ervaringen met onze winkel delen. Daar zijn wij erg blij mee, maar jij ook; want uit deze inzendingen selecteren we regelmatig winnaars van schitterende prijzen! Dus wie weet levert jouw mening je een mooi cadeau op. 

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind je het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij Colors@Home Koppelmans. Wil je op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die jouw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze productenonze diensten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

Onze nieuwtjes en acties

triangle
Wat kunnen we voor jou doen?
Colors@Home Koppelmans
Engelbertstraat 1 | 5131 BJ Alphen
Telefoon 013-5430617
E-mail koppelmans@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
DonderdagOp afspraak
VrijdagOp afspraak
ZaterdagOp afspraak
Advies aan huis of bezoek onze showroom op afspraak
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze showroom.